Fredag..

Jahapp, idag är det återigen fredag. :) & det innebär mys, idol, pizza & godis! På något sätt så längtar jag alltid till just denna dag, för det är då man kan riktigt slappna av, & känna att veckan varit jobbig, men att den äntligen är över! Jag blir nog att vara med Mikaela ikväll, & det gillas för hon är min soulmate. :D Vi kommer säkert äta på American Take Away, hihi sen senare blir det att kika på idol med godis! :) Nu ska jag städa rummet lite...

Ha en fortsatt underbar & avslappnande fredagskväll, för det ska jag ha! ♥
/Moah Salo

Jag hatar dig

Jag HATAR dig för vad du har gjort!! Fyfan, så grymt förbannad just nu..
Alla bara sårar & sårar, är det vad livet går ut på? Att gråta & känna att man bara vill dö 24/7? Seriöst, jag orkar inte med skiten mer! Alla tårar är borta, allting är borta.. eftersom jag blivit sårad så många gånger. Jag känner seriöst ingenting längre.. Jag hatar er alla, för vad ni har gjort! & förr eller senare kommer jag skratta åt er! Det är NI som förlorat, inte jag. FUCKING IDIOTER, hoppas ni mår riktigt jävla dåligt resten av erat liv. FUCK OFF!!!

Shit, jag är bara så äckligt förbannad just nu! förlåt för alla fula ord! :(

My heart is aching, and i can't breathe.. it's all because of you stupid fuckers!
/Godnatt!

Sjuk

Jag har varit så himla dålig på att uppdatera min blogg, pga för lite tid. Men nu har jag bestämt mig att jag ska börja skriva igen! I alla fall så tog jag spruta mot svinunfluensan igår. Det gick hur bra som helst, eftersom jag inte är ett dugg spruträdd. Men nu sitter jag här hemma, en dag senare & är helt slö i hela kroppen. Jag har sovit till 14.20, haha helt sjukt! Ont i huvudet har jag också. Så jag hade väl otur & blev sjuk efter sprutan. :( Men jag hoppas att det går över snart, inte kul det här inte.

Jag & bästa Mikaela håller på att leta medryttarhästar, så om ni har/vet någon
som behöver medryttare till sina hästar, hör gärna av er!

Nu ska jag lyssna på musik & bara ta det allmänt lungt resten av eftermiddagen som är kvar!
/Moah Salo

Fokis tävling! =>

Jag medverkar i en tävling på Fokis.se
Besök: www.fokis.se

Iphone skal: http://www.mrgizmo.se/products/iPhone-3G-3GS-Lifestyle-Case-berry.html


Tillbaka!

Oj, nu var det riktigt längesen jag skrev ett inlägg. Det har hänt så grymt mkt, så jag har helt enkelt inte haft tid. Men jag ska nog börja skriva nu igen antar jag. :) I alla fall så har jag badminton om 40 min, så ska väl gå & packa mina saker, sen gå till hallen, som ligger typ 50 meter från mitt hus! Haha, ganska najs att det ligger så pass nära.



baby stay with me, two hearts forever..

RSS 2.0